« Tagasi

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsub osalema „Toiduohutuse konverents 2023: Kestlikud toidusüsteemid”

Aeg: 7. juuni, kell 10.00 – 17.00

Koht: L`Embitu hotell ja konverentsikeskus (Lembitu 12, 10114, Tallinn) + veebiülekanne

Kohapeal osalemiseks on registreerimine avatud kuni 1. juuni kella 17ni.

Videoülekande jälgimiseks on registreerimine avatud kuni 6. juuni kella 17ni.

Päevakava täieneb jooksvalt. Olete oodatud end registreerima konverentsile SIIN

PÄEVAKAVAS*

9.30-10.00 Kogunemine ja tervituskohv

10.00-10.15 Konverentsi avamine ja tervitussõnad. Kliimaministeeriumi esindaja (kinnitamisel) ja Mirjam Pikkmets, EPKK töötleva tööstusgrupi esinaine, Mätiku Talumeierei juhatuse liige.

10.15-11.45 Konverentsi I osa

  • KEVADised tuuled toidutootmises. Esineja kinnitamisel
  • Kestliku toidusüsteemi olemus. David Butler, Iirimaa kestlike toidusüsteemide juht (sünkroontõlge eesti keelde)

12.00-13.00 Lõuna

13.00-14.30 Konverentsi II osa

  • Toidujäätmed - kestliku toidusüsteemi lõpp-punkt. Esineja kinnitamisel
  • Elurikkus - kestliku toidusüsteemi al(g)us. Aveliina Helm, Tartu Ülikooli taastamisökoloogia professor

14.30-15.00 Kohvipaus

15.00-17.00 Konverentsi III osa

  • Valk on valk. Esineja kinnitamisel
  • Taimsete alternatiivide varjatud saladused. Liis Lutter, BioCC teadur
  • Vestlusring: Kestlikud toidusüsteemid

 

*Korraldajal on õigus teha päevakavas muudatusi.

Lisainfo: Helen Orutar, EPKK projektijuht, e-post: helen@epkk.ee, tel: 5353 4329

 A picture containing chart Description automatically generated

Sündmus toimub MAK 2014-2020 „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas" raames. Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).